Wedstrijden

SGS organiseert verschillende wedstrijden.

Springwedstrijden,

De springwedstrijden iedereen die 1 uurtje in de week turnt bij

of 2 uurtjes of meer bij

kan aan deze wedstrijd deelnemen. Voor de SGS turnsters geld dan wel dat dit in overleg moet gaan met je trainer/trainster. Alle turnsters en turners van RSL zijn vrij om te kiezen wel of niet met de springwedstrijden mee te doen.

Lingewaard open,

Dit is een wedstrijd waaraan iedereen die in de gemeente lingewaard woont en aangelsoten is bij een turn-vereniging/club/stichting, individueel kan deelnemen. Je gaat in de lessen/trainingen hard oefenen om op alle toestellen een leuke oefening te laten zien. Turnsters van SGS zijn VERPLICHT deel te nemen aan deze wedstrijd. Net als turnsters van de voorselectie bij RSL. Overige turnsters mogen zelf kiezen of ze deelnemen.

Deelnemen doe je door onderstaande link te volgen,

turnsters van SGS worden allemaal automatisch ingeschreven.

 


                                                                                                                                                                                                                  welkom wedstrijden

Team onderbouw wedstrijden:

Turn je bij:

/ /

/ /

//

//

Dan kan het zomaar zijn dat je aan deze wedstrijden mee gaat doen. Wil je hetzeker weten vraag het dan even aan je trainer!

De team onderbouw wedstrijden zijn wedstrijden in een eigen systeem van SGS, staat je club hier niet bij en wil je wel meer weten dan kan je een mailtje sturen aanSGS.

Dan zorgen wij voor meer informatie.

De team onderbouw wedstrijden zijn wedstrijden voor turnsters in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Bovenstaande verenigingen/clubs/stichtingen hebben van ons informatie gekregen dit betekend niet dat zij ook deel gaan nemen dat is uiteindelijk de keuze van de vereniging/club/stichting.

Afgelopen jaar hebben alle bovenstaande clubs al wel deelgenomen aan deze wedstrijden. SGS was erg blij met de positieve feedback en hoopt dat ook dit seizoen meerdere verenigingen/clubs/stichtingen zullen gaan deelnemen aan deze onderbouw team wedstrijden.